HomeDe naamOostenrijkIndiƫStamboom
Bijzondere verhalen
Contact
L E I D E L M E I J E R
Geschiedenis van een Indische familie
Rory Leidelmeyer


Bodybuilder
Rory Leidelmeyer is an American bodybuilder from the 1970s and 1980s. He did well in major competitions in the US winning the Mr. America title back in the 1980s. He is noted for a large and pleasing physique, and also his extremely high intensity workouts which helped him become one of the preeminent bodybuilders in the 1980s. With the likes of Bob Birdsong, Bob Paris, Tom Platz, Mike Christian and others, he fared well in competitions that also included these top athletes, and many times placed well in these competitions. It was rumoured that Leidelmeyer did over 100 sets of squats during his workouts, to build his massive legs.

Vertaling:
Rory Leidelmeyer is een Amerikaanse bodybuilder uit de jaren 1970 en 1980. Hij deed het goed in de grote competities in de VS door het winnen van de titel Mr-Amerika in de jaren 1980. Hij staat bekend om zijn grote en aangename lichaamsbouw, en ook om zijn zeer intensieve trainingen, die hem deed uitgroeien tot een van de meest vooraanstaande bodybuilders in de jaren 1980. Met personen als Bob Birdsong, Bob Paris, Tom Platz, Mike Christian en anderen, deed hij het goed in wedstrijden waaraan ook deze top-atleten mee deden, en behaalde vele malen een goede plaats. Het gerucht ging dat Leidelmeyer meer dan 100 sets zitoefeningen deed om zijn massieve benen te bouwen. 
Acteur
Rory Leidelmeyer speelde eind 2009 de hoofdrol in de film The Crown Beneath Her Feet, van regisseur SamueL M. Rodriguez.
De speelfilm gaat over Francisco, een zeven jaar oude jongen, die bij zijn moeder woont in Guadalajara in Mexico. Vanwege de slechte economie, wordt Francisco’s moeder gedwongen naar de Verenigde Staten te gaan en Francisco achter te laten. Maar de moeder haalt de bestemming nooit, want ze wordt vermoord in Tijuana door de maffia. Francisco hield zo veel van zijn moeder, dat hij besloot om alleen naar de Verenigde Staten te gaan om de liefde van zijn leven, zijn moeder, te vinden. Hij belandt in de Los Angeles, Californië, helemaal alleen en dakloos. Hij wordt geadopteerd door pater Tomas en zuster Ines. Ze voeden hem op tot een zeer geliefde priester van de East LA-gemeenschap. Pater Francisco krijgt grote invloed en wordt een bende-preventieadviseur. Later ontdekt pater Francisco dat pater Tomas hem niet de waarheid over de dood van zijn moeder heeft verteld. Zijn moeder zou door een ongeval om het leven zijn gekomen toen ze de grens overging, maar in werkelijkheid is ze vermoord door de maffia. Dus pater Francisco verlaat het priesterschap en begint al diegenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn moeder te doden. Deze film bevat veel liefde, mysterie, spanning, drama, actie en is religieus controversieel.

https://www.youtube.com/watch?v=SPtJKtqoYJM
 
 HomeDe naamOostenrijkIndiƫStamboomBijzondere verhalenContact